Onze kennel is gebaseerd op de ‘oude’ lijnen van de kennel van de Kroonhof uit Geesteren, voorheen Almelo. Kennel v.d Kroonhof is een van de oudste kleinschalige Jack Russell Terrier kennels in Nederland.

Vanaf hier willen wij Truus en Louis van kennel v.d Kroonhof hartelijk bedanken voor het met ons delen van hun jarenlange kennis en ervaring. Van hun kregen wij onze Switch (Only you Switch-Cristy v.d Kroonhof). Ze was een echte terriër, met geweldig karakter en gelukkig kunnen wij verder met nakomelingen van haar. Zij is de Jack Russell Terriër die ons ‘verliefd’ op het ras heeft gemaakt.

Soms duurt het wachten op een geschikt hondje of nieuw nestje lang, daarom hebben we onze kennel dan ook Worth waiting for” genoemd.

Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Jack Russell terriër (NVJRT)  en de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland daarom zijn wij dan ook NVJRT-clubfokker.

Onze wens is geestelijk en lichamelijk gezonde, en sociale Jack Russell Terriërs op de wereld te kunnen zetten. Onze honden wonen gewoon in huis en maken deel uit van ons gezin. We volgen af en toe een training bij de K.C. Arnhem, de NVJRT-jachttrainingen, of bij Terrierwerk .

Mila met het nest waar Ysa inzit
Mee naar Denemarken