Onze kennel is gebaseerd op de ‘oude’ lijnen van de kennel van de Kroonhof uit Geesteren, voorheen Almelo. Kennel v.d Kroonhof is een van de oudste kleinschalige Jack Russell Terriër kennels in Nederland.

Vanaf hier willen wij Truus en Louis van kennel v.d Kroonhof hartelijk bedanken voor het met ons delen van hun jarenlange kennis en ervaring. Van hun kregen wij onze Switch (Only you Switch-Cristy v.d Kroonhof). Ze was een echte terriër, met geweldig karakter en gelukkig kunnen wij verder met nakomelingen van haar. Zij is de Jack Russell Terriër die ons ‘verliefd’ op het ras heeft gemaakt.

Soms duurt het wachten op een geschikt hondje of nieuw nestje lang, daarom hebben we onze kennel dan ook “Worth waiting for” genoemd.

Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Jack Russell terriër (NVJRT)  en de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland daarom zijn wij dan ook NVJRT-clubfokker.

Onze wens is geestelijk en lichamelijk gezonde, en sociale Jack Russell Terriërs op de wereld te kunnen zetten. Onze honden wonen gewoon in huis en maken deel uit van ons gezin. We volgen af en toe een training bij de K.C. Arnhem, de NVJRT-jachttrainingen, we ‘doen’ en zweetwerk bij Spoorvast en zij nemen allemaal deel aan de demonstratie-races van de NVJRT.  

Ons eerste nestje was van Zarifa-Packet van de Kroonhof. Van haar hebben wij Worth waiting for Zarifa’s Bunny aangehouden. Van Bunny hebben wij  een dochter, Worth waiting for Thirza di Bunny. Worth waiting for Thirza’s My Mila is weer haar dochter, onze derde generatie dus. In de toekomst hopen we met de Mial nog een keer een nestje te doen en met haar dochter Ysa. Ook met Tezz, half zus van Mila hebben we plannen!